15 år15 år!
Haft en superhärlig dag med familj, och såklart vännerna i skolan. Igår firades det också med brunch på Djurgårdsbrunn, blivit en liten tradition nu. Nu har jag precis ätit min favoritmat och ska snart äta efterrätt, marängswiss.... Mums! Sen ska Vendela kanske droppa förbi och fika, och sen ska jag på dans.
Imorgon ska jag göra något hemligt med Vendela, hahah alltid så mycket hemlighetsmakeri runt mina födelsedagar.. 
Fått massa fina presenter, och mycket kärlek. Av de materialistiska gåvorna har jag fått många saker jag önskat mig, så det är ju alltid ett extra plus! typ ett par vagabond- kängor som jag önskat mig i säkert 2 år (yayy), världens underbaraste totebag från Faggot Apparel (se bild),  lipcream från NYX, bok, massa stickade vinröda grejer och så lite till. Min familj känner mig alltför väl, hahahha. :)
Annars då. Ja men det känns ju såklart skitskönt att äntligen vara 15 år, haha som jag väntat på att få se alla biofilmer, gaaahhhh! Nej men är ändå ett viktigt år i livet, halvvägs till 30, någonstans mellan barn och vuxen. 
 
Längtar till jullovet då jag äntligen får träffa alla kompisar igen. Saknar snön och stugan uppe i Åre. 
PUSS
 
 
 
 
Vardagliga ting | | Kommentera |

Död

Nej jag lever!
Haft en väldigt hektisk vecka, bloggen är inte min första prioritering just nu så den får vara lite öde ett tag.
Nu på måndag så blir jag ÄNTLIGEN 15! 
Så jävla segt att fylla år så sent, även om jag tycker det är mysigt att fylla år på hösten. Snart blir ju mina kompisar 16 och jag är nästan fortfarande en fjortis. :/ 
Menmen, har inga speciella planer för just måndag, ska väl fira med familjen osv. Sen tisdag ska jag göra något med Vendela, hon håller hemligt exakt vad dock.. Men det blir säkert skitkul! I helgen får jag se vad jag gör, inte planerat så mycket. Kanske ska pärla fuck cancer-armband på söndag men vi får se. 
Puss och hejVardagliga ting | | Kommentera |

ALEXANDER WANG X HMSER ni hur jävla gigantisk denna påse är??????
Var på stan idag för skulle först köpa biobiljetter till imorgon då jag ska gå på The Maze Runner med Vendela, och sen så svängde jag av en slump förbi H&M när jag väntade på att Hilda skulle komma in och möta mig, och ja jävlar vilken tur det var!
Hade ju glömt att Alexander Wang X H&M kom ut i butik typ idag (igår??), så var en kul överraskning! Allt är ju så otrolig snyggt, älskar verkligen hela sport-looken. Dessutom är det till H&M-pris= drömmen. Men ja jag måste lära mig att hålla lite mer i pengarna (dessutom fyller jag år om 1,5 vecka..) så kom hem med endast denna sportbh - trots att jag ville ta med mig typ hela kollektionen- för 299 kr. VÄRT! Sen när det blir varmare ska den matchas med min fina vita meshtröja, svart tubkjol, eller bara någon vit transparent skjorta. En sådan skönhet ska inte döljas liksom. ;) 
Fick en special-galge på köpet! Och en kasse stor som ett hus.. 
För en liten sportbh jag kunnat knöla ner i fickan.. (Köp en sportbh- få ett hem på köpet!) De hade ju då inte någon annan storlek på kassarna, så jag gick sen runt och kände mig jättefånig. Turligt nog var det ju fler än jag som gick runt med dessa gigantiska kassar som levande reklamskyltar. Smart PR-trick dock!

Puss på er nu ska jag plugga teknik och kolla på Doctor Who (samtidigt) #QueenOfMultitaskingFina saker, Vardagliga ting | | Kommentera |
Upp