Lök 2.0


Har ALDRIG känt mig lökigare än nu!
Pappa skulle handla så jag drog på mig mjukiskläder och hängde med, han släppte av mig på Max och ja nu beställde jag precis tre hamburgare och pommes. 
Du är vad du äter (FETT) speciellt ditt hår. Usch. Men mums. 

Vardagliga ting | | Kommentera |

70 dagar

 
Det är 2 månader kvar tills sommarlovet.
70 dagar!!! HUR SJUKT?!
Känns verkligen som det var nyss när jag gick 8an och hade ångest över att "Snart är det sommarlov och det betyder att jag börjar 9an" och ja vips så har jag betat av mer än hälften av det där fruktade sista året. Är ganska skönt hur tiden fortsätter gå, att även om man är jättestressad och tror att man inte kommer klara av nationella så är de plötsligt här och man har inget annat val. Bara göra sitt bästa.
Just nu är det biologi-pluggande som gäller, med lite matte när man orkar. Mitt i all stress är jag ändå lugn, haha litar nog lite väl mycket på min egen förmåga men det är skönt att tänka att ja men jag gör vad jag kan. Mer kan jag inte göra. Hoppas bara att jag inte kommer ångra detta synesätt sen! Är så inställd på att komma in på VRG så vet inte alls vad som händer om jag inte gör det. Känns jättelöjligt men det är antingen VRG eller Norra Real och jag vil inte gå norra. 
LJUSPUNKTER DÅ! Ja nu är det ju påsklov, dvs massa god mat och skidåkning i superfint väder. Sen ska jag ner till Båstad en helg för dop, och på kristi himmelsfärd ska jag traditionsenligt ner till Lund och bo hos en kompis. 
Det kommer bli superbra, jag lovar! Kämpa på sista biten bara. Snubbla inte på målstrecket.
Vardagliga ting | | Kommentera |

Monday not-so-fun-day


Glad måndag små människor!!
Idag har jag varit levande död. Sommartid ni vet! Iaf tills lunch, när jag tog mig i kragen och fick tag på lite koffein! Hatar koffein för jag får skakningar osv men desperate times demands desperate actions. Funkade ju!

 Förövrigt hade jag ett enormt skitjobbigt Historiaprov, men det var väldigt skönt att ha gjort. Skrev 5 sidor analys trots handleds-kramp och ta mej fan vad sur jag kommer bli om jag inte får A. (Ja man får bli sur om man får lägre än A!!!) 
Ni vet känslan när man lämnar in provet till läraren och vet att det är out of your hands??
KAN ju vara den bästa känslan! Såvida man inte glömt skriva något jätteviktigt och kommer på det halvvägs hem men ändå. Skitnajs känsla det där. 

Nu har jag varit på gymmet. Skulle gått på något nytt air-yoga-pass där man i princip hänger uppochner i röda tygband men missade det med 2 min. :'(
Så istället vandrade jag på gymmet ensam! Var lite pinsamt i början med alla spännisar men jaja. Stark och självständig är mina andranamn. Körde på och nu är jag hungrig som fan!!! 

BTW ville jag bara visa hur vig jag är! Jobbat hårt för detta ska ni veta. Så jag är tillåten att skryta! Vardagliga ting | | Kommentera |
Upp