Novell pt.2

Här kommer då del 2 av novellen, om ni inte läst del 1 ännu gör det först annars kommer ni fatta nadaaaa! 

 
    Jag bestämde mig för att aldrig ge upp för saknaden, så jag drog ner gardinerna och stängde ute den värld av liv och värme min kropp så desperat krävde. Jag tänkte att jag kunde kväva den kalla känslan, isolera den så att den dör, så som man gör med eld.
    Nu har det gått nästan två månader och saknadens kalla grpp har bara hårdnat kring mig, medan det skafferi du var noga med att alltid hålla välfyllt nu sedan länge gapar tomt. I det svaga ljuset från gardinernas glipor ser jag hur huden över min bröstkorg är lika räfflad som mina bara ben en gång var. När jag stryker över räfflorna med fingertopparna inser jag att det är mina revben. En röst i mitt bakhuvud viskar att jag borde bli förskräckt, men när jag ser mig i spegeln gillar jag hur det ger min bröstkorg ett burliknande utseende, som om den skyddar omvärlden från det som finns där innanför. Skyddar från det kalla, hemska.
    Tröttheten lägger sig över mig, gör tankarna mjuka och luddiga, som moln i mitt huvud. Jag kryper ner i den kalla sängen, virar täcket runt min bräckliga kropp och sluter ögonen.
   Vi sitter i korgstolarna, hoptryckta på min lilla balkong med den ovanligt starka vårsolen gassande över oss. Den vattniga saften har blivit varm och jag känner hur stolsitsen skär in i mina bara ben och lämnar ett räfflat spår, men det spelar ingen roll. För du är här med mig och ditt leende skiner mot mig, starkare än solen. Jag blundar men bakom mina ögonlock finns inget mörker, bara ett varmt rött ljus. Men det gör ingenting för jag känner hur din hand fjäderlätt smeker min kind, hur mitt ansikte spricker upp i ett leende. De sista sekunderna innan jag förlorar medvetandet är jag lycklig. 
 

 
Hoppas ni tyckte om den eller att den gav er något att göra på bussen eller whatever.
Om ni undrar något fråga i kommentarerna, den är lite flummig.
 
 
 
| | Kommentera |

27 september

 
Croptop- Monki / Dungarees- Gina Tricot/ Tattoo choker- Topshop/ Rings- H&M/ Converse
 
 
FÖRSTA OUTFITPOSTEN PÅ BLOGGEN!!!
detta måste firas!
Dock är det mycket möjligt att dessa bilder är de fulaste och tråkigaste jag någonsin tagit men kunde inte vänta tills solen började gå ner så ljuset kunde bli snyggare för ska få gäster..  Så jaja.
Var ju på stan idag så fick knäppa av dom lite snabbt.
Tyglade förresten mig själv och köpte bara en svart tangle teezer (120 spänn! KAP för mig och mitt bångstyriga hår) och ett par grå grova strumpbyxor från H&M. Såna strumpbyxor är och har alltid varit mitt absoluta it-plagg under hösten. Perfekt till sommarklänningarna nu när man inte längre kan gå barbent :)
 
Sörjer just nu för mitt kära 50 mm-objektiv som gått sönder. Fokuset låser sig hela tiden och man måste verkligen ta i för att dra runt det, så det suger ju väldigt. Har googlat runt efter ställen där man kan lämna in Canon-objektiv på lagning men hittar typ inget. Om det är någon som har ett tips på något ställe vore jag evigt tacksam om de delade med sig!
 
 
 
 
 
 
 
 
Fina saker, Vardagliga ting | | Kommentera |

livet känns så enkelt just nu

Idag så ska jag åka in till stan och gå i butiker bara för att mitt shoppingsug är så jääävla starkt.
Har inte haft tid att åka på stan på typ evigheter (känns det som).
Är typ pank just nu så kommer väl mest typ prova tusentals kläder i alldeles för trånga och varma provrum och typ gråta en skvätt för att jag inte har råd med något.
Och ja en sak man ska veta om mig är att jag har ett shoppingberoende, såfort jag blir ledsen eller något så shoppar jag. Nä jag behöver inte ens vara ledsen jag shoppar bara. Shoppingterapi ÄR den bästa terapin. 
Urban outfitters, H&M trend, & other stories, ZARA, yup jag är väldigt taggad på livet just nu.
Ingen skola på 2 veckor, har prao och ska paroa på stadsteatern med Verpan och typ äta massa goa luncher i stan (donken HÄR KOMMER JAAG) så det är ju najjjs. 
Puss på er ni som inte har något bättre för er än att läsa denna lilla blogg. 
 
(bilder från kolmården för 1,5 år sen)
 
 
 
 
 
 
Foto och liknande, Vardagliga ting | | Kommentera |
Upp