Halloween

Är det såhär för alla med en funktionsnedsättning? Har ju fel på höfterna så ända sen det har jag ju tittat drömmande på folk som ställer sig och stretchar splitt utan att behöva rätta till höfterna och riskera kramp. Nu med käkarna kollar jag på folk som gapar och avundas hur spontant det ser ut!! Typ i Adeles musikvideo till "Hello" så gapar och skriker hon för fullt!!
Jättejelly blir man. ;(
Igår så bokade jag också en klipptid!!
Gissa när jo på måndag 10-11 dvs precis innan jag ska ha skolfoto= väldigt strategiskt av mig. Slipper alltså styla håret själv, vilket är så skönt för jag suger ju på det. Första skolfotot och enda skolkatalogen jag lär köpa från norra pga vem vill ha bilder på 00or?? Ingen! #ålderdiskriminering :)
IDAG har jag och Josefine packat större delen av mitt rum ner i flyttkartonger. Det var sjukt lökigt och dammigt. Men skönt att ha gjort! Nu har vi åkt in till stan och jag har shoppat :))) köpte en got damn sockersöt bh för 70 riksdaler och en blå tröja i plysh för 220 på Urban Outfitters!!!
Sen i flyttröran hittade jag mitt gamla "make ur own necklace" så skrev såhär på det
För kände mig riktigt bae-ig!! 
Ikväll ska vi äta middag med Putas alltså gamla gänget från Torsvik fast minus Vera & Siri.
PuzzzzzFina saker, Vardagliga ting | | Kommentera |

Happy halloween from the Dovestone Eastens

 
Vardagliga ting | | Kommentera |

Naturhistoriska yeah


Jag sov fan 12 timmar inatt!! Väldigt skönt. Hade dock gärna sovit lite till, vaknade inte förrän 10 då pappa typ stod och skakade mig för vi skulle till Naturhistoriska 10.40, skulle nämligen se någon film på Cosmonova.
Filmen handlade om Galapagos-öarna och var jättefin, massa coola djur osv osv. Jag älskar ju naturfilm!! Och cosmonova, coolaste platsen. Det är min drömdejt verkligen!! Se någon naturfilm på hela runda skärmen och hålla hand <3
Sen gick vi runt på utställningarna (som jag sett typ 666 gånger) och jag var allmänt irritabel pga sved så mycket i halsen att det var olidligt att prata. Men de hade iaf världens coolaste grej som filmade en och på en skärm så live-sändes filmen med dinosaurier överallt osv (se bilden) det var feeeett coolish
Sen mötte jag Ida och vi satt i min mammas lägenhet och snackade och drack té och "pluggade". Det var alldeles lagom och mysigt.
Nu ska jag äta mumsig middag och sen gå och lägga mig tidigt idag igen för tror jag blir sjuk snart. :( kolla homeland också såklart. 
PUSS
Vardagliga ting | | Kommentera |
Upp