get lucky

Lever ensamboende-livet, och uppskattar det. Ingen som väntar här hemma, jag kan liksom göra vaaaad jag viiill.
Exempelvis bryta mitt nyårslöfte :/ och köpa en RÖD body. Men den var så bekväm så I couldn't help myself. 
Gav också in för mainstreamheten och köpte en fjällräven kånken-rygga. I typ militärgrönt-ish. Bortförklarar detta nederlag i allt vad personlig stil heter med att jag verkligen behövde en bra ryggsäck till framtida resor. Typ PARIS nu om 28 dagar. OK?
Klippte mig också!!! Klippte mest min "lugg" för jag föredrar den när den är kort och inte släpar över mina kinder. Det gjorde så satans ont. I mitt öra. För jag orkade inte/glömde att säga till om min inte-alls-läkta-piercing så vips hade min frisörs kam hakat fast sig i piercingen och han fattade ju ingenting så han drog liksom lite i den innan jag sa till, kvidande av smärta. Usch.
Ikväll ska jag prata med mig själv, högt, kolla på grey's anatomy på TVn och äta makroner pga enda jag orkar laga till middag.
PoK från en till synes sur tjej född någon gång under 1990 
 
Vardagliga ting | | Kommentera |

Børns


Veckans musiktips: Børns!!!
Min kära vän Sarah som fick mig att börja lyssna på honom, och tack för det. Finns något vårigt över det hela. Vilket såklart passar väldigt bra in just nu :)
Om musik, film eller böcker | | Kommentera |

@ Nordens djupa skogar

Sitter på tåget hem, bredvid mig sitter en jämnårig pojk som tittar på cirkus Magaluf på sin iPad. JÄTTEJOBBIGT för jag kan därav inte luta mig åt det hållet även om jag vill för behöver sova lite och att luta åt andra hållet gör ont i piercingarna. :(
Plus att jag här tidigare försökte vara smart när jag skulle fortsätta jobba med mitt evighetslånga projekt -nämligen att skriva över alla mina dagboksinlägg från min fysiska dagbok till ett dokument på min dator- så jag färgade texten nästan vit så att han inte skulle kunna läsa så lätt, men ändå ser jag hur han sitter och studerar min skärm. Fick PANIK och borde kanske skrivit "fuck off" i storlek 100 som Sarah rådde mig men jag slog istället ihop datorn och återgick till mitt göra ingenting-limbo. 
Kommer fram till Stockholm vid elva, och då ska jag ta mitt hemsläp för kvällen aka Ida och så ska vi åka hem till mig och sova. Är dödstrött!
Bjussar på gammal selfie (ja ni ser ju att den är gammal, look at those white emtpy teeth)


Vardagliga ting | | Kommentera |
Upp