20:24

Idag hittade vi ett hippt ställe med 100% organiskt och massa vegetariskt och sånt. Där alla unga coola backpackers hänger ni vet!! Fint. Beställde en ingefära-shake för att bli frisk. Det var det starkaste jag druckit någonsin, visste inte om jag skulle kräkas eller brinna upp. Hoppas jag blir frisk nu så det var värt det.
Inatt sov jag knappt något, låg uppe massa timmar för några hade fest i en bungalow bredvid :( och de kunde såklart inte engelska så kunde inte ens vara otrevlig och skrika shut the fuck uuup :( men internet funkar tydligen bäst under småtimmarna! Så chattade med svenskar istället. Trevligt.
Förutom att svepa ingefärsshots i mängder närmande sig litern har jag legat och sovit i en solstol under parasollet i duggregnet. Lyssnat på the strokes, banks, kent, chromatics, och lite 80-tals dängor för det var det jag hade laddat ner offline. Är inne på min tredje bok för resan. Har det jättebra!!!

 
 
Vardagliga ting | | Kommentera |

Notes

Nu när jag är borta och så tänkte jag att det kunde vara trevligt med ett sånt här litet inlägg med screenshots på random anteckningar. Enjoy my dear friends

Skrivet 02:34 en natt här på hösten. Minns inte riktigt varför just den låten var så specifikt beskrivande men vet att jag var riktigt lack!

På restaurangen Strandvägen 1 (hoho hehe där har jag ätit 2 gånger i mitt liv) finns en enorm tavla med en bild som jag såg för första gången typ 2013 när vi var där med familjen och KUNDE INTE SLÄPPA så när vi var där igen på min systers födelsedag i år frågade jag vem som tagit bilden och visade sig att det var en screen-cap från en dokumentär om tjejer i amerikanska husvagnsparker. Ska skaffa en exakt likadan och kanske större en vacker dag.

När jag och Jossan var på bio med FoxySagz och GroovyNickz från Dolores Haze och jag skulle förklara för Jossan vilka det egentligen var som satt framför oss. Coolt ögonblick i mitt liv. Riktigt coola personer som gör riktigt bra låtar.

Lista på kattnamn som jag skrev mycket på innan vi skaffade Ziggy. Eftersom jag tvivelaktigt kommer hinna ha tillräckligt många katter för att använda alla fina namn får det nog bli att jag döper mina barn till några av dem istället. Hmm

Mitt svenskatal i 1an <3333333 skrev det på mobilen lol

Den här listan är så mycket ångest för mig!!! Från 2014 när jag och Saga var på språkresa till England. Första dagarna i England var helt fruktansvärda och vi höll nätt och jämnt uppe hoppet. Skrev såna här listor för att inte bryta ihop på vårt dammiga Internetlösa rum!! Men det BLEV BÄTTRE! Hade det roligt på den resan faktiskt.

2013 när jag konfirmerades och jag och Hilda dansade i kyrkan inför alla familjer så var detta min presentation av vårt nummer. JA det är smörigt och klyschigt! Men är en i kyrkan inför massa gamla människor och ska dansa i pyttesmå kläder måste man blidka dem lite först. ;)

Vardagliga ting | | Kommentera |

09:38

Är på tiden att jag får in någon sorts rutin med mattepluggandet. Just nu har jag inte rört grejerna och provet är min första dag i skolan så det är inte ens ett alternativ att skjuta upp det tyvärr :(
Vädret här är perfekt med sol i moln (= är svinvarmt och man blir brun men man kan också se och avdunstar inte till ett moln av svett) och havet är kanske 30 grader varmt hehe.
Nu är det förresten 6 timmars tidsskillnad till Sverige! Pga vintertiden.
C ya

Vardagliga ting | | Kommentera |
Upp