Viva la cola

(null)
Bodil i basker igen. I vår favoritbokhandel. Jag har köpt en klassisk spansk pjäs tjoho, resväskan hem fasar jag inför att behöva packa................ Den kommer vara tung och överfull. Kommer behöva lämna saker här typ. Posta.
(null)
Platser man kan hänga på om kvällarna (förutsatt tillräckligt varma kläder): trappor vid ingångar till hundraåriga katedraler. Man känner sig liten inför sina föregångare. Eller inför gud? Var antagligen poängen med det hela.
(null)
Mina favoritkvarter är såhär trånga.
(null)Jag och Bodil såg en fantastisk film, Cold War heter den, den var svartvit och fotografit var spektakulärt vackert och den var på polska med spansk text. Bodil viskade "det här är den sexigaste filmen jag någonsin sett" och jag håller med. Verkligen bara gå och se den. Skit i sveriges dya biopriser, detta är värt.
(null)
(null)
Det glittrar överallt! Jag sover så bra i min säng, som jag ju lägger på golvet bland damråttorna (måste städa men när?) för att det inte ska gnissla. Den säng som jag vet är jättehård egentligen. Kanske är det nyttigt att sova i hårda sängar? Kanske har jag bara vant mig. Längst upp på december-spellistan har jag Homesick med The cure!
(null)
Något sjukt har hänt, jag kan ha liten tofs. Det har inte hänt på år och dar. Har inte råd att klippa mig, så det kanske kommer bli värre med det. Köpte en fantastisk byxdress och sammetskjol idag. Jag och Bodil försvann in i en second hand butik, och lämnade den endast för att springa och ta ut pengar för de tog bara cash. Jag tog ut 90€ ...... rip. Nu tävlar de båda plaggen om äran som nyårsstass. Jag ska fira nyår i Stockholm för första gången i hela mitt liv!
Vardagliga ting | | Kommentera |

3 veckor

(null)
De bygger julmarknad framför katedralen och det är sol nu, förut regnade det så mycket att jag behövt köpa nytt paraply för det andra regnades sönder. 
(null) 
(null)
Vi har blivit lata, letar inte längre upp nya ställen utan går bara till de gamla!
(null)
Mitt hår har fuckat upp totalt.
(null)
Bodil ser lika fräsch ut som i augusti:))))))) och har patent på basker. Jag ser ändå helt galen ut i basker. Men hade verkligen velat ha något att stoppa huvudet i. 
(null)
Vi har bara tre veckor kvar här nu! Och hemskt mycket plugg plötsligt. Presentationer, argumenterande texter, tentor. Jag tycker det är lite för lätt att fastna i att man är i "slutet". Att det är "över." Som om de framtida tre veckorna måste vara mindre händelserika än vilka tre som helst jag redan varit här? 
(null)
Solen går ner så tidigt men typ två timmar senare än i Sverige! Både för att spanien har "fel" tidszon för sin geografiska belägenhet tack vare gamle diktatorn Franco, och för att det obviously ligger söderut. 
(null)
bye bye bye
Vardagliga ting | | Kommentera |

Ny vecka nya tag

(null)
Bodil, återuppstådd. Riktigt sådant kallsvettats-i-min-säng-hår och en spansk version av svensk brunch.
(null)
Gick på bio med dessa. Vi såg nya Harry Potter-spin-offen. Antingen var det språkbarriären eller så hände det verkligen en halvtimmas värd action under de där två timmarnas film??? Ugh så utpumpad
(null)
Kolla så fint med ljusen
(null)
Idag hade jag skola och sen gick jag ut och promenerade i solen
(null)
(null)
(null)
Det var fint
(null)
Här hemma är det misär. Olga är dödssjuk och jag och Rita gick och köpte pizza åt oss. Min hypokondri hyperventilerar. Vill isolera mig. Puss och hej
Vardagliga ting | | Kommentera |
Upp