Hej!

Inte gjort ett enda live-inlägg på hela veckan. Har typ inte tid eller något att skriva. Igår klarade jag mitt teoriprov :D och fick resultatet från högskoleprovet :D Känns skönt att kunna gå till SACO idag med lugn i sinnet. Började med P-ring häromdagen och ska bli så otroligt spännande att se om den hjälper mot min mensvärks-problematik. Trodde igår var dagen min psykolog skulle friskförklara mig (typ) från min hypokondri men ICKE istället var hon sjuk, hade inte hittat mitt mobilnummer så inte kunnat ringa, och stod 5 meter bort som om jag vore ett ömtåligt djur och pratade med mig om att "Det är nog bäst att vi ses en annan dag?". Om hon bara vetat vilken ofrivillig terapi jag genomgick i Indien. Jossan hade även ett trevligt 18-årsfriande igår kväll! Och imorgon fyller ytterligare två av mina kära vänner år. Och jag ska pierca mig! 
Vardagliga ting | | Kommentera |

16.11.17

"Så VARMT idag. Vi åt frukost på vårt hotells rooftop; godaste hittills den med: omelett och egengjord apelsinjuice. En apa gjorde oss sällskap lite väl nära. "
"Vandrade runt i palatset. Var helt otroligt fint. Men VARMT. Herregud. Mina ögon har börjat svika mig, men orkar inte riskera någon äcklig ögoninfektion. "
 
"Äter lunch på restaurang med sötaste lilla spinkiga kattungen. Bara det att han som jobbar här misshandlar den??? Eller han har en otroligt alternativ uppfostransmetod. Usch."
Sista kvällen i Bundi avslutades med helkroppsmassage i vårt fantastiskt fina rum!!! På dagen gick vi också på marknad och handlade grejer till familjen. Bundi var min favoritplats på hela resan. 

 

Foto och liknande, Vardagliga ting | | Kommentera |

15.11.17

"Te har verkligen blivit lost in translation. När vi blir serverade te på tidiga mornar är det INTE te? Eller det är ju te. Men. Det är inte som vääästerländskt te."
"Tigersafari!!! Susade iväg i en jeep, vänstra höften konstant dunkandes mot sidan. Solen hade inte riktigt gått upp men blev allt varmare och varmare. Såg liten svart björn (näsbjörn! Som Baloo!), stora hjortdjur, hare, vattenbuffalo, de sedvanliga aporna korna vildsvinen och en TIGER. Som låg och sov på ett berg, förstår inte hur någon fick syn på den. När jag zoomade mitt mesta både med kameran och sen i bilden kunde man knappt ens urskilja morrhår. Fick inte syn på den förrän en av guiderna tagit bild på den åt mig med min kamera, och varje gång jag råkade vrida mig lite tog det ett antal minuter innan jag hittade den igen. När den reste sig och började gå längs bergsväggen var det lättare, men också så framgående hur extremt bra kamouflage den hade. Cool grej!" 
"Inte haft linser på snart en vecka, det suger, men vänjer ju mig lite. Vid att se dåligt alltså. :) From nu är det bara hotell som gäller vilket känns fantastiskt. Att ha tillgång till dusch och toalett är verkligen en lyx jag säkert kommer ta för givet om någon vecka igen, men inte desto mindre en lyx. 

Jag tror att jag nu gått på toaletten utan toalett fler gånger än med under resan. Vi tjejer har fått i system att vi liksom bygger en mänsklig mur framför de andra. Är ni verkligen vänner om ni inte kissat i direkt solljus i någon indisk familjs bakgård (fråga inte ens varför vår busschaufför valde den platsen) tillsammans? Tillsammans som i med någon centimeter mellan era knän. :) "

"Jag undrar när jag under den här resan varit närmst döden? Just nu kör vi i motsatt körriktning på enkelriktad motorväg. Antar att vi körde av på fel avfart<3 " Är inte det här den mest förvirrande varningsskylten ni sett? Jag var verkligen puzzled över den under hela vår vistelse.  Från när vi kommit fram till Bundi där vi bodde två nätter! Staden där han som skrev Djungelboken inspirerades. Han hade något hus uppe på berget man kunde gå till. 


Foto och liknande, Vardagliga ting | | En kommentar |
Upp