Scorpio season

(null)
Min ståtliga far igårkväll innan vi sa hejdå hejsvejs.
(null)
Bodil på l’antic. Ska sammanställa en bildserie med samma namn.
(null)
Till vänster: min port. Rakt fram: mitt heaven. Churreria! Köper churros där kanske 2 gånger i veckan. Det kostar 1.30€, så chilla det är inte därför jag är så pank. Om ni kommer hit ska ni hit! Ofta kö konstiga öppettider men värt
(null)
Livet som jag och mina vänner upplever det just nu kan symboliseras i ett urval av dagens upptäckter: Mandarinen jag tog med till skolan var möglig. Sömmarna har spruckit i ena ärmen och över armbågen på min bästa jacka. Min näst bästa jacka flagnar (lågkvalitativt imitationsskinn tydligen). Min nya väska! Flagnar också. Mitt golv i rummet är kallare än is. Det har även uppstått dammråttor på något mystiskt sett. De borde frysa ihjäl.
Vardagliga ting | | Kommentera |

Nästan ensiffrigt på termometern rip

Hur kan jag må likadant som för ett år sen när inget av den tiden finns kvar. Alltså, exakt inget. Hatar pms för det får en att må dåligt över tankar och saker man sen inte kan glömma. Har absolut inte tillräckligt med kläder för denna kallfront. Inte tillräckligt med pengar för att göra något åt saken. Inte energi att göra något åt någonting förutom att vänta ut;) förlösande när ens humör kan skyllas på både väder OCH hormoner och kanske tom att det är måndag? En klassiker trots allt
Insåg precis att jag glömt handla och inte har någon mat hemma:)
Vardagliga ting | | En kommentar |

La familia está

(null)
Imorse kom min familj hem till min andra familj och kindpussades och pratade knackig engelska och gick in med skor och satt på min gnisslande säng i mitt kala väldigt fula rum (notera scarfen jag hängt över stereon)
(null)

(null)
IT-känsla. Han hade dessutom ansiktsmålning. Halloween ankommer :O
(null)
(null)
Citat pappa "nu har vi varit kulturella så det räcker för ett helt år" under mitt liv har jag enbart varit på Naturhistoriska alternativt Jamtli (i Östersund) med min familj. Kanske fotografiska med mamma en gång. Leo gick runt och läste upp titlarna på engelska. 
(null)
Paint me like one of your Spanish boys
(null)
Jag och Lova promenerade i Ciutadella i sooooolen
(null)
(null)
Kvalitetstid!
(null)
Pappa och Leo hade jagat sista minuten biljetter till El Clasico<3 Blivit lurade och köpt falska<3 Kom hem med fångsten!
Vardagliga ting | | Kommentera |
Upp