6/4 i Unzen Onsen

(null)
Idag tog vi buuuuusssss. Ingenting står med romerska bokstäver så man får helt enkelt fråga folk vilka tecken som betyder den plats man vill till. Hoppa på bussen och hoppas det är rätt. Ängsligt följa den blå pluppens väg på Google maps. Trycka på stoppknappen lite på måfå. Cross-matcha tecknen på skyltar för att se om man är på rätt väg.
(null)
En lång vacker väg.
(null)
Till Mt Unzen!!!!! En ~aktiv~ vulkan, som ni ser. Svavelgaser som luktade skit verkligen. Men coolt. Kallas för Hell. Haha 
(null)
Smoking hot😍😍😍😍😍
(null)
Vandrade omkring. Så soligt och varmt.
(null)
(null)
Sen, händelsevis, missade vi den näst sista bussen hem för natten. Så det var ju tur att det inte var den sista xD I väntan tänkte vi: käk! Hittade endast en liten restaurang med en gullig tant. Blev alldeles förskräckta när hon sedan kom ut med detta. Det var som att de plast-exempel av rätterna de brukar ha i fönstret, hade liksom värmts i ugn. Tapetklistrer till "sås". La pengarna på bordet och sprang för att slippa se hennes besvikna blick.
(null)
Solnedgången över havet. Åt en god ramen till middag sen (då den egentliga middagen ju varit undermålig). En heldag kvar i Nagasaki nu innan det bär av norrut.

Vardagliga ting | |
Upp