27/4 i Seoul

(null)
Ah. När jag inte haft min gröna klänning har jag haft detta. VARJE DAG alltså förstår ni hur mycket jag längtar till hemmets tvättmaskin.
(null)
Här i Seoul finns en massa gravida kvinnor, och särskilda säten för dessa, där man också kan sitta även om det inte syns att man är gravid. Sjukt sätt att break the news ändå: älskling ska vi åka tunnelbana? Sen- sätter sig i det rosa sätet :O inte ens i rusningstrafik är det någon som sitter där utan bulle i ugnen
(null)
Vi åkte till historiskt kvarter med gamla sorters hus. Som folk fortfarande bor i, stackarna, blivit turistattraktioner
(null)
Seoul har golvat oss, gett oss ny energi! Det är så himla vackert. 
(null)
Gick till folklore-museumet (som i likhet med majoriteten hade gratis inträde!!!) och såg en vampyr
(null)
Allaaaaaaa går runt i traditionella koreanska högtidsdräkter dock. Alltså med alla menar jag inte koreanerna. Turisterna.
(null) 
(null) 
(null)
I museumet fanns en grej man fick reda på uråldriga drömtydningar av. Man tryckte på saken man ville veta vad det betydde i en dröm:
(null)
Och så hände det här och det berättades. Tack okänd flicka för hjälpen. Dock handlade verkl allt om att "du kommer bli rik" eller "ha stor lycka" alternativt "förlora rikedomen". 
(null)
Seoul sol
(null)
Gick till moderna museumet sen pga gratis inträde och det var väldigt bra. Denna grej är en mask av alla ansikten i facial recognition-databaser som kategoriserats som homosexuella män, sammanlagda. Tycker det är jätteläskigt att det utformas programvara som "ser" sådant. Men spännande konstprojekt!
(null) 
(null)
En mycket trevligt grej är att det kryllar av mysiga kaffeställen med otroliga tårtbitar och bakelser här (null) 
Coolt hus vi åkte förbi med buss
(null)
Sen promenerade vi längs stora floden! Fanns en jättefin promenadsträcka där folk cyklade/sprang
(null) 
(null) 
(null)
Sen var vi så hungriga och i ett område där det var mest bostäder så vi köpte pizza. Sen skulle vi ta ut pengar och det visade sig att det inte går med utländska kort här. Haha! Men man kan betala kort typ överallt så det är ju lugnt.
Vardagliga ting | |
Upp