24/4 i Sapporo

(null)
Här i Sapporo händer alla möjliga hemskheter i rulltrapporna :( :O
(null)
Det finns även: den sista snön. Att jag fick se den ändå!
(null)
Vårt hostel, där såklart knappt någon bor för vi är mellan årstider i en skidstad, är så socialt. Mest för att det ju knappt bor någon där. Men, vi blev rekommenderade denna park. En mycket fin sådan!
(null)
(null)
En maffig grottmun bla
(null)
Grönt gräs, oklart hur det hänt inget annat gräs är grönt
(null)
(null)
(null)
Det set kallt ut men det har varit 20 grader. Jag är sjuk och har gått runt med ett mycket tungt huvud. 
(null)
Sapporo är lugnt och vackert. Alla hus ser ut som de i Tumba där mina morföräldrar bodde förut. Snabbt seglat upp till plats 2 i min rangordning av städerna. Har tänkt att jag inte kommer återvända till Japan, men hit kanske jag kommer för att åka pudersnö om massa år om det går.
(null)
Efter vår utflykt åkte vi till ett bok-café där de hade god kaka och gott te. Och läste våra böcker. Min börjar rassla på, jag har nog äntligen kommit in i spanskan.
(null)
Se så mysigt! (null)
Dock en vägg prydd med otroligt fula tavlor med otroligt konstiga citat. Ex: "fame’s a bitch, man!"-Brad Pitt rökandes en cigg. 
(null)
Perks of being a wallflower-poster på toaletten. Tänkte på mitt lilla gäng som blev ett gäng när vi läste den allihopa och boksamtalade i ettan. Gulligt eller hur
(null)
Sapporos tv-torn. Inte imponerande, tyckte Gulliver, och jämförde med Berlins
(null)
Sak jag kommer sakna från Japan: ramen. Och ÄGGEN. Ska lära mig laga dem såhär. Marinerade och lagom löskokta. Vattnas i munnen oavsett hur mätt jag är. Imorgon är vår sista dag här för på fredag åker vi till Sydkorea. 
Vardagliga ting | |
Upp