El primer lunes :O

(null)
Idag är jag ledsen. Jätteledsen! Så ledsen att jag satt och skrev dagbok och var alldeles blöt i ögonen. Att jag fick ångest så fort jag vaknade. Men det är inte hemlängtan, så oroa er inte. Det känns som att min spanska släppt lite, antagligen för att jag lyssnar på spansk musik/ läser spanska texter cirka hela tiden.
(null)
Efter skolan, där vi introducerades till vad jag tror kommer bli min favoritkurs (litteratur och skrivande!) tog jag bilder på Plaza Catalunya igen. Kan vi bara notera människan som satt sig ner på marken i bakgrunden.
(null)
Passerade denna stora reklam för en serie jag faktiskt råkar vara ett fan av. Lovar att berätta så fort jag kan sluta se den med engelsk text!
(null)
Jag och Bodil var nämligen påväg hit. Himmelriket. La Universidad de Barcelona. Helt sjuk byggnad, det är ett slott, och vi kunde liksom bara gå in och promenera runt. 
(null)
!!!
(null)
(null)
Tänk om en pluggade där!! Va. Vilken miljö. Ska spik gå dit och sätta mig ute och läsa någon gång när jag får sinnesro och tid. Anledningen till att jag ens var där var för att se om det satt några annonser om lediga rum, det gjorde det, så ikväll när jag är klar med plugget ska jag skicka massmeddelanden. Har ett färdigskrivet på spanska där jag säljer in mig själv ganska bra, hoho. Vill verkligen hitta bra boende typ nu. Vi skrev kärleksdikter på lektionen varav en strof löd: tu eres como una habitación en Barcelona, cara y difícil de encontrar. Betyder: du är som ett rum i Barcelona, dyr och svår att hitta. :)
Vardagliga ting | |
Upp