She aint me aka tired (but good?) friend


Den sista juli 2015 har hittills varit så bra, lagom mycket planerat och lagom slapp.
Började dagen med att stiga upp 08.20 (by choice!!!!), klä på mig och springa till en buss som gick 08.42 i morgonsol. Jättetrött. Ni förstår inte vilken skol-vibb det gav mig. Vilket såklart ger så mycket nervositet och ångest inför tanken att den där skolan jag smått saknar aldrig kommer tillbaka. TRAGISKT
Nu till anledningen till att jag gick upp så satans tidigt: Siri. Som skulle åka tåg klockan 10 till sitt landställe efter att ha kommit hem från Spanien inatt? Jäkla jetsetter. Men vi klämde in ett möte då vi åt frukost på tågstationen tillsammans! Det var jättemysigt och så vinkade jag av henne sen. Kände mig som en mamma hahaha, och ja jag vet att ni är avundsjuka på hur bra vän jag är som går upp 08.20 för lite kaffe och småprat. Det var gott kaffe dock ;)
Sen så drog jag hem till mammas nu tomma (yassss) lägenhet, dit jag gick från Ropsten över bron pga ville njuta av solen så länge det varade. Spelade Amason på alla tillgängliga högtalare på högsta möjliga volym, sjöng med, och tog en lååång dusch.
Efter det tittade jag White Collar till vid 2 då en spekulant på min cykel jag annonserat ut på blocket kom, och lämnade mig 2000 kr rikare. Ganska najs!
därefter har jag facetimeat med Vera, försökt skriva en krönika och kärleksdeppat åt ingenting med inspiration ur Sandra Beijers bok "Det handlar om dig" (Bästa boken. Bästa författaren. Ska bli som Sandra när jag bli vuxen jag lovar!) och lyssnar på Zara Larssons låt "She's not me pt 1 & 2" för alltså jag är generellt mer för Zara som intressant offentlig person än en artist= hennes musik är inte helt i min smak. Men she's not me är typ den ultimata låten om man vill kärleksdeppa över påhittade saker! För jag har inget att kärleksdeppa över egentligen. Men ibland är det lite mysigt så då kan man lyssna på den låten och låtsas.
Sen har jag SÅKLART också tittat massa på white Collar. Det är det jag ska fortsätta med ikväll också. Ska mysa och njuta av att ha lägenheten (och kladdkakan i kylen) för mig själv. OCH IMORGON SKA JAG PÅ PRIDE! 


Vardagliga ting | | Kommentera |
Upp