20e februari! Kul grej!

Gud i himmelen vad ful tillvaron ändå kan vara när man inte tar en endaste bild någonsin på någonting. Tar bara bilder på roliga saker. Typ på min lillebror som när jag kom hem från jobbet -håll i er- satt i soffan och spelade bilspel med vansinnesvolym och bar överkropp. Jag kände mig tvungen att hålla andan för att inte riskera en machoidealsinfektion. Pappa garvade åt scenen. 
I skolan fick jag plötsligt en släng av inspiration på dubbelsvenskan och skrev en enorm jävla dikt. Alltså så himlans lång. Sen har jag lite maniskt jobbat och klippt och ändrat i den hela dagen, dikter är farliga på det viset, de går att göra så mycket bättre på så många olika sätt. Samtidigt fick jag skickat till mig respons på mitt gymnasiearbete som jag verkligen inte vågar kolla på, ha ha. Och besked om att de inte vill ha mig på ponnyridningen på Skansen i sommar, rip, det var mitt fjärde bästa sommarjobb jag ville ha. Tänk er; barn, hästar, sol. Treenigheten nästan JU. Men icke!
Även saknat livet med vita framtänder. Numera är de som bekant en nyans av silver. FAN vad trött jag är på tandställningshelvetet. Men fråga mig inte när jag blir av med den för då får du en snyting. (svaret är: jag vet inte)
Vardagliga ting | |
Upp