15.11.17

"Te har verkligen blivit lost in translation. När vi blir serverade te på tidiga mornar är det INTE te? Eller det är ju te. Men. Det är inte som vääästerländskt te."
"Tigersafari!!! Susade iväg i en jeep, vänstra höften konstant dunkandes mot sidan. Solen hade inte riktigt gått upp men blev allt varmare och varmare. Såg liten svart björn (näsbjörn! Som Baloo!), stora hjortdjur, hare, vattenbuffalo, de sedvanliga aporna korna vildsvinen och en TIGER. Som låg och sov på ett berg, förstår inte hur någon fick syn på den. När jag zoomade mitt mesta både med kameran och sen i bilden kunde man knappt ens urskilja morrhår. Fick inte syn på den förrän en av guiderna tagit bild på den åt mig med min kamera, och varje gång jag råkade vrida mig lite tog det ett antal minuter innan jag hittade den igen. När den reste sig och började gå längs bergsväggen var det lättare, men också så framgående hur extremt bra kamouflage den hade. Cool grej!" 
"Inte haft linser på snart en vecka, det suger, men vänjer ju mig lite. Vid att se dåligt alltså. :) From nu är det bara hotell som gäller vilket känns fantastiskt. Att ha tillgång till dusch och toalett är verkligen en lyx jag säkert kommer ta för givet om någon vecka igen, men inte desto mindre en lyx. 

Jag tror att jag nu gått på toaletten utan toalett fler gånger än med under resan. Vi tjejer har fått i system att vi liksom bygger en mänsklig mur framför de andra. Är ni verkligen vänner om ni inte kissat i direkt solljus i någon indisk familjs bakgård (fråga inte ens varför vår busschaufför valde den platsen) tillsammans? Tillsammans som i med någon centimeter mellan era knän. :) "

"Jag undrar när jag under den här resan varit närmst döden? Just nu kör vi i motsatt körriktning på enkelriktad motorväg. Antar att vi körde av på fel avfart<3 " Är inte det här den mest förvirrande varningsskylten ni sett? Jag var verkligen puzzled över den under hela vår vistelse.  Från när vi kommit fram till Bundi där vi bodde två nätter! Staden där han som skrev Djungelboken inspirerades. Han hade något hus uppe på berget man kunde gå till. 


Foto och liknande, Vardagliga ting | |
#1 - - Joré Dirgélaité:

Hellu! Hittade precis hit och hjälp, vilken intressant resa det verkar som du varit på! Älskar bilderna - och beskrivningarna - allt känns så genuint. Hur kommer det sig att du åkte på denna resa? vill veta mer! :)

Upp